Sportvereniging De Breuly
Evenementen
<< Mei 2018 >>
Ma Di Wo Do Vr Za Zo
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      
Inloggen
Gebruikersnaam

WachtwoordLid worden?

» Klik hier «


Wachtwoord vergeten?
Vraag hier om een nieuw wachtwoord.
Gebruikers Online
» Gasten online: 7

» Leden online: 0

» Totaal aantal leden: 145
» Nieuwste lid: Anouk Schepers
Twitter ZV de Breuly
Welkom

Welkom op de website van sportvereniging "De Breuly"

De sportvereniging "De Breuly" is een omnivereniging die diverse vormen van zwemmen biedt. Voor de jongste kinderen begint het met het leren van zwemmen. De Breuly geeft zwemles voor de zwemdiploma's A, B en C, het zogenaamde zwem ABC. Hierna kan de zwemvaardigheid verbeterd en uitgebreid worden met zwemvaardigheid diploma's.

Na het behalen van zwemdiploma A kan je binnen de sportvereniging meerdere takken van de zwemsport gaan uitoefenen.

De zwemvereniging "De Breuly" bestaat momenteel uit een waterpolo tak en een afdeling zwemvaardigheid.


Algemene Ledenvergadering Reddingsbrigade De Breuly
ReddingsbrigadeHet bestuur van de Reddingsbrigade De Breuly nodigt de leden uit voor de Algemene Ledenvergadering.

Datum: dinsdag 13 maart 2018
Tijd: 20:45 uur
Locatie: in de kantine van T.T.V., Lentemorgen 7 te Zevenaar

Klik op -Lees Meer- voor de agenda
Communicatie voor zwem-ABC
ReddingsbrigadeBeste ouder/verzorger van onze leden die elementaire zwemlessen volgen,

Voor het geven van lessen t.b.v. het Zwemdiploma ABC en het organiseren van het diplomazwemmen van dit Nationale Zwemdiploma, moet Reddingsbrigade de Breuly voldoen aan een aantal eisen van het Nationaal Platform Zwembaden / NRZ.

Twee van deze eisen hebben betrekking op het communiceren over onderstaande zaken door ons naar jullie als ouders/verzorgers:

1. de beschikbaarheid van een (anoniem) landelijk telefonisch meldpunt;

2. de klachtenprocedure.
RB “De Breuly” wint avondmarathon in Wageningen
RB “De Breuly” wint avondmarathon in WageningenOp zaterdag 9 december heeft reddingsbrigade "De Breuly" uit Zevenaar de avondmarathon in Wageningen gewonnen door in 5,5 uur tijd 21 km en 800 m te zwemmen.

Samenstelling team
Het team van "De Breuly" bestond uit Sander en Wouter de Boer (Zevenaar), Niek Pouwels (Zevenaar), Kelly van Zadel (oud-Zevenaar), Robert Hendriks (Pannerden), Suzanne Heikoop (Pannerden), Jeroen Koster (Duiven), Falco Tichelaar (Duiven) en Stefan Ubbink (Lathum).

Veel medailles voor Reddingsbrigade de Breuly tijdens rayonwedstrijd in Zwolle
Veel medailles voor Reddingsbrigade de Breuly tijdens rayonwedstrijd in ZwolleAfgelopen zaterdag deed het wedstrijdteam van reddingsbrigade "De Breuly" uit Zevenaar mee aan de rayonwedstrijden in Zwolle. De zwemmers Sabine Apeldoorn (Doetinchem), Kelly van Zadel (Oud-Zevenaar), Sander de Boer, Wouter de Boer (beide uit Zevenaar), Ruben Mellema en Jeroen Koster (beide uit Duiven) deden mee aan de individuele onderdelen. Samen met Romy Tichelaar (Duiven) en Janneke Koster (Duiven) waren er hierdoor een dames- en een herenteam aanwezig op de wedstrijd.
Algemene Ledenvergadering S.V. De Breuly
OmniverenigingHet bestuur van S.V. De Breuly nodigt alle leden en ouders van minderjarige leden uit voor de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering.

Datum: donderdag 13 april 2017
Tijd: 20.00 uur
Vergaderadres: Clubhuis de Watervrienden, de Buitenmolen, Zevenaar

Klik op -lees meer- voor de agenda.
Nieuwjaarsreceptie
OmniverenigingHet bestuur van Sportvereniging de Breuly wenst alle leden en hun dierbaren een voorspoedig, gelukkig en vooral sportief 2017.
Om het nieuwe jaar in te luiden en weer bij te praten organiseren wij op 8 januari 2017 een gezellige nieuwjaarsreceptie.

Datum : zondag 8 januari 2017
Aanvangstijd : 15:00 tot 17:00 uur
Adres : Tennisvereniging De Rackets, Einsteinstraat 16 te Zevenaar

Met sportieve groet,
Omnibestuur S.V. de Breuly

Erelid Ben Peeters overleden
OmniverenigingBeste Breuly Leden,

Met verslagenheid hebben we het bericht ontvangen dat ons erelid Ben Peeters op 4 juli is overleden.
Als mede-oprichter van de waterpolo-afdeling en jarenlang actief lid binnen de vereniging, waarbij ook vele jaren als voorzitter, is ons een “een stuk Breuly” ontvallen.

We wensen Grada, Tanja en Erik, Ron en Karin en alle kleinkinderen heel veel sterkte om het verlies van deze bijzondere man, te dragen.

Namen het bestuur van de Omni vereniging,
Charles van Ditshuizen,
voorzitter
Mini-Polo toernooi
WaterpoloOp zaterdag 21-05-2016 organiseerde ZV de Breuly voor de jongste waterpoloërs een mini-polo toernooi in het Lentebad te Zevenaar.
Het was weer een geslaagd toernooi waar de vele waterpoloërs een leuke sportieve dag beleefde.

Kijk op onze Facebookpagina voor de foto's.
Wedstrijdverslag zaterdag 21 november 2015 De Breuly DG1-de Meer DG2
WaterpoloVandaag een spannende wedstrijd tegen de koploper…..
Demy als keeper, zonder Niels en vandaag maakt Julia ons team compleet.
Door omstandigheden begonnen we een beetje chaotisch met de voorbereiding, maar toen het fluitje klonk waren we er helemaal klaar voor. We konden aardig partij bieden tegen de koploper.
Na de 1e periode stond het 0-2. Demy had een paar prima reddingen en af en toe een engeltje op zijn doellat! Wij kwamen een aantal keren mooi vrij voor de goal te liggen, maar helaas net mis…
In de 2e periode ging een mooi schot van Isa raak 1-4. Soms verloren we de bal een beetje slordig en zo maken we het de tegenstander niet erg moeilijk. Gelukkig was Demy er dan nog en zorgde ervoor dat de score beperkt bleef, uitslag 1-8. Niet slecht tegen de koploper, ik vond het van onze kant niet onze sterkste wedstrijd. Maar je ziet dat we groeien, leuk samenspel, flinke de duels ingaan en soms mooie kansen. Op naar de volgende wedstrijd zaterdag 12 december uit tegen De Spreng DG1 in Brummen!

Wedstrijdverslag zaterdag 14 november PFC Rheden DG1-de Breuly DG1 (7-0)
WaterpoloVandaag een uitwedstrijd tegen PFC Rheden in Arnhem, zonder Niels maar met Lenore, Demy is vandaag onze keeper.
Zodra de wedstrijd begint is het duidelijk, onze tegenstanders hebben een aantal 2e jaars spelers waar wij de handen aan vol krijgen. Niet dat wij geen kansen hebben, maar ook hun keeper is erg sterk. Soms maken wij wat domme foutjes in het overspelen en dat wordt dan ook meteen afgestraft.
Gelukkig heeft Demy nog een aantal mooie reddingen en doen we ons uiterst best met verdedigen en blijft de schade zo beperkt tot 7-0. Kansen hebben we zeker gehad, maar vandaag waren de ballen soms net te hard gegooid, of zat er net weer een tegenstander tussen. Helaas verloren, maar wel lekker gespeeld.
Op naar volgende week zaterdag 21/11 om 16.15 uur thuis tegen De Meer DG2.

Lucas Janssen wint goud en zilver op het NK pool
ReddingsbrigadeOp zondag 1 November heeft Lucas Janssen van Reddingsbrigade "De Breuly" uit Zevenaar 2 medailles gewonnen tijdens het Nederlandskampioenschap zwemmenredden voor aspiranten. In de categorie voor 12 t/m 14 jaar wist hij goud te halen op het onderdeel 50 meter lifesaver.
Lucas zwom met zijn tijd van 33,93 net iets langzamer dan het Nederlandsrecord van
32,60. Bij dit onderdeel moet er 25 meter met een rescue-tube en zwemvliezen gezwommen wordt naar een pop en deze pop wordt in de rescue-tube vastgeklikt en daarna 25 meter vervoert. Op het onderdeel 100 meter superlifesaver behaalde Lucas de zilveren medaille. De superlifesaver bestaat uit 25 meter vrijeslag, 25 meter het vervoeren
van een duikring gevolgd door nog een 50 meter lifesaver.